Jansen Huybregts projecten

Optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers en hun huurders. Dat is waar we bij Jansen Huybregts elke dag voor gaan. Zowel bij groot onderhoud als bij renovaties van badkamer, keuken en toilet gaat het vaak om ingrijpende werkzaamheden. Werkzaamheden waarbij het managen van het proces van essentieel belang is. Centraal in onze projecten staat een resultaatgerichte samenwerking met onze opdrachtgevers, een efficiënte en flexibele planning en heldere communicatie met de huurders. Kortom, Jansen Huybregts is de specialist in onderhoud en renovatie, die zo efficiënt mogelijk de beste kwaliteit levert en hierbij individueel en persoonlijk aandacht heeft voor belanghebbenden.

Communiceren doen we zo

We spelen in op veranderende marktomstandigheden en toenemende wensen vanuit opdrachtgevers en huurders. In het kader van de digitale transitie worden huurders middels onze JH Bewonersapp voortdurend op de hoogte gehouden van alle project gerelateerde informatie. Maar naast deze digitale vorm van communicatie is er bij ieder project ook een persoonlijke bewonersbegeleider aanwezig. Bewoners kunnen hier fysiek terecht met alle vragen.

Huurder centraal,
wij maken het waar!

De overlast minimaliseren voor bewoners is een van de belangrijkste doelstellingen van ieder project. Duidelijke en efficiënte communicatie met bewoners, het realiseren van tijdelijke voorzieningen en het vroegtijdig betrekken van huurders in het proces is van essentieel belang. Door continue in contact te blijven met de huurder is deze volledig op de hoogte van het project.

Met ‘Thuis bij JH’ creëren we een centrale ontmoetingsplek voor bewoners. Dit is een gezellige plek waar iedereen onder het genot van een kop koffie gastvrij ontvangen wordt. Een extra informatiepunt, met in sommige gevallen een was- en douchemogelijkheid. Hierdoor komen bewoners tot rust wat de sfeer op de bouw bevordert. In combinatie met de fijne instelling van onze medewerkers willen we de huurders een thuis-gevoel geven. Ook tijdens de periode dat er intensief gewerkt wordt aan een betere woning.
Thuis bij JH

Samen
succesvol

Intensieve samenwerkingen met onze vaste opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers leiden tot kwaliteit, snelheid en vaste prijzen. Als partners gebruik maken van elkaars kennis en kunde leidt niet alleen tot een efficiëntere en succesvollere samenwerking. Door het leren van elkaar en het resultaat gericht samenwerken kunnen we tevens faalkosten reduceren.

Impact op
mens en milieu

Jansen Huybregts Projecten is zich bewust van haar impact op mens en milieu. Hierbij kijken we continu naar een goede balans tussen mens, de aarde en een gezonde organisatie. Dit begint al bij onze aandeelhouders, maar ook bij onze medewerkers, opdrachtgevers en huurders van de woningen. Met behulp van de MVO prestatieladder maken we onze prestaties op dit gebied meetbaar. Met trots kunnen we zeggen dat we recent trede 3 hebben bereikt!