Renovatie van ruim 952 woningen

Zuid-Holland en Noord-Brabant

Als renovatiespecialist gaan we nooit direct aan de slag. We bekijken eerst hoe we een project aan zullen vliegen en dat begint met het in kaart brengen van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vanuit woningcorporatie Mooiland kregen we bij Jansen Huybregts de opdracht om te bekijken of keukens, badkamers en/of toiletten aan vervanging toe waren. In samenwerking met Mooiland hebben we al 952 woningen in Noord-Brabant en Zuid-Holland mogen renoveren. Dit project is een mooi voorbeeld van hoe ook bewoners actief betrokken worden in het maken van beslissingen tijdens het renovatieproces.

Bewoners actief betrekken

Nadat onze specialisten hadden beoordeeld welke onderdelen aan vervanging toe waren was het de beurt aan de bewoners. Zij mochten in dit project zelf de kleuren van de tegels en het type keuken uitzoeken. Samen met onze bewonersbegeleiders hebben zij hierin zelf keuzes gemaakt. De bewoners waren dus al vroeg in het proces betrokken. Om hen ook in het verdere proces zoveel mogelijk mee te nemen maakten we gebruik van onze JH Bewonersapp. Via deze app communiceren we onze planningen en werkzaamheden zodat bewoners hier altijd op terug kunnen vallen.

 

Tevreden bewoners

Tijdens de werkzaamheden konden de bewoners gebruik maken van onze Thuis bij JH of een wisselwoning voor een praatje en een kopje koffie. Hier is overleg met de bewonersbegeleiding of de uitvoerder altijd mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat vragen en zorgen direct kunnen worden weggenomen. Bij de oplevermomenten is altijd een van onze mensen aanwezig zodat we kunnen kijken of alles naar wens is afgerond. Als onze bewoners tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Beelden van het project