Opwaarderen entreehallen

Joost Blankerplaats Rotterdam

Een goed begin is het halve werk. Ook bij het betreden van een woning of complex. Een warme entree zorgt nou eenmaal voor een fijne binnenkomer. Dat snappen we bij Jansen Huybregts als de beste. Het opwaarderen van de entreehallen van het gebouwencomplex aan de Rotterdamse Joost Blankertsplaats was dan ook een kolfje naar onze hand.

Oude glorie

De opdracht kwam van Verwey Vastgoed in samenwerking met de gemeente Rotterdam. Meer specifiek: in hun visie over de toekomst van de Lijnbaan en omgeving staat de klus omschreven. Het herstel van de entrees van het appartementencomplex aan de Joost Blankersplaats, hartje Rotterdam en op steenworp afstand van de haven, werd gegund aan Jansen Huybregts.

Bronzen pracht

Om bewoners een warm welkom te geven, voorzagen we de entree van moderne CircleSlide deuren, die door hun bronzen look een mooie retro-uitstraling krijgen. De postvakken zorgen voor een strakke finishing touch. Leuk detail: een oude opslagplaats maakte plaats voor een overzichtelijke nieuwe postruimte voor bewoners. Een wat kleiner renovatieproject waar we trots op zijn.

Beelden van het project