Ketensamenwerking is bij Jansen Huybregts een kernbegrip. Daarom investeren wij veel in het stroomlijnen van de samenwerking in de bouwketen. Hiermee bereiken we samen kwaliteit en tevreden opdrachtgevers en bewoners.

Ketensamenwerking
Ketensamenwerking betekent meer controle en grip op het proces. Door te werken met vaste opdrachtgevers, vaste onderaannemers en vaste toeleveranciers zijn we altijd zeker van kwaliteit, beschikbaarheid en prijzen. Daarnaast betekent het dat de partners binnen de bouwketen samen kunnen innoveren en verbeteren. Zo kunnen we samen meer bereiken. Door op dit niveau samen te werken en in elkaar te investeren zijn succesvolle langdurige samenwerkingen mogelijk.

 

Resultaatgericht samenwerken (RGS)
Jansen Huybregts en haar partners werken resultaatgericht samen. Dit is een aanpak die de kwaliteit en duurzaamheid van vastgoedonderhoud en -renovatie bevordert. De kern hiervan is dat er voor het geheel een lange termijn plan wordt gemaakt op basis van economische levensduur in plaats van aanbestedingen op basis van het beste aanbod op dat moment. Dit betekent dat we betrokken zijn bij alle fases van het proces en niet slechts voor het uitvoerende onderdeel. Deze lange termijn aanpak is kwaliteitsverhogend en zorgt ervoor dat het onderhoud van een complex voor langere tijd in goede handen is. Dit betekent een effici├źntere samenwerking waarbij partners ook elkaars kennis en kunde kunnen benutten.