Jansen Huybregts is als bedrijf maatschappelijk betrokken, zowel landelijk en regionaal.
Wij participeren in verschillende projecten en sponsoren diverse evenementen.

undefined

Jansen Huybregts steunt Make-A-Wish Nederland

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan.

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. 

Jansen Huybregts zet zich sinds 2016 in om Make-A-Wish Nederland te helpen nog meer wensen in vervulling te laten gaan. We doen dit door een financiële bijdrage te leveren.

Kijk voor voorbeelden van wensvervullingen en wat jij kunt doen om wensen uit te laten komen op www.makeawishnederland.org

 • Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop. Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!

 • Linda Foundation
  Jansen Huybregts heeft een bijdrage geleverd aan de Linda Foundation dat als doel stelt meer begrip en vooral positieve acties te creëren voor kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen die het financieel zwaar hebben.
 • Klasgenoten on ice
  17 leerlingen gaan op 8 maart as. 10 kilometer schaatsen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen met lymfeklierkanker. Sponsorgelden worden besteed aan onderzoek naar betere behandeling van lymfeklierkanker.
 • Global Exploration
  36 leerlingen hebben 3 weken lang samen de handen uit de mouwen gestoken in India. Sponsorgelden zijn vrijwel volledig besteed aan het menswaardiger maken van het leven van kansarmen in India.
 • Pension Mijnzicht
  Samen met Ronde Tafel 96 Heerlen hebben wij kamers opvanghuis in Pension Mijnzicht opgeknapt.
 • Droomdag Dream4kids
  Jansen Huybregts heeft een bijdrage gegeven voor de organisatie van een droomdag voor voor één van de kinderen.
 • Swim to fight Cancer
  Jansen Huybregts heeft een bijdrage geleverd aan één van de deelnemers van het zwemevenement door de grachten van de binnenstad van 's-Hertogenbosch.
 • Ritahuis
  Medewerkers van DELA knappen Ritahuis op, mede gesponsord door Jansen Huybregts.

U kunt op ons rekenen

Wilt u meer weten over onze diensten of kunnen we u helpen? Neem dan contact met ons op.

088 - 022 14 00