Jansen Huybregts Servicebus door het hele land

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van woningen. Dat doen we vanuit een heel duidelijke filosofie. We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers én van hun huurders. Dat kan alleen maar als je onderhoud en renovatie beschouwt als expertise. Als een activiteit waarop je volledig ingericht moet zijn om goed werk te kunnen leveren.

We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers én van hun huurders.

De servicebus van Jansen Huybregts

Kent u het spreekwoord “een goede buur is beter dan een verre vriend” ? Wij willen met u, uw medebewoners en uw verhuurder samenwerken en iets voor elkaar over hebben. Met elkaar een stapje extra zetten en verantwoordelijkheid nemen geeft uw buurt, wijk of complex een extra impuls en zorgt voor een betere sociale samenhang. Dat is de kern van de Jansen Huybregts SERVICEBUS. Jansen Huybregts zet haar expertise graag in om daaraan bij te dragen. Samenwerken gaat ook over “geven en nemen”. Vandaar dat de stichting “ Make a Wish” onderdeel is van deze servicebus. Deze stichting zet zich in om de grootste wens van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Jansen Huybregts ondersteunt dit goede doel al jaren! Voor meer gedetailleerde informatie over uw “busje in de wijk”  verwijzen wij u graag naar de brief die u heeft ontvangen van uw verhuurder.

 

VIDEO 

KAART

Aanmeldformulier JH Servicebus
Vul hieronder uw gegevens en uw verzoek in. U kunt hierin tevens de informatie doorgeven waarnaar wordt gevraagd in brief van uw verhuurder.

    SLIDER